Start je Stage

Bekijk de vacatures

Starten met een stage bij ICI PARIS XL

Doe je een mbo-opleiding en ben je op zoek naar een stage bij een groot en succesvol beautybedrijf waar je veel kunt leren? Bij ICI PARIS XL vinden we praktijkervaring heel belangrijk en geloven we dat je het meeste leert van lekker veel doen. Vanaf dag één draai je mee op de vloer en leer je alles over werken in de retail en het zo goed mogelijk helpen van klanten. Nieuwe producten unboxen en aanvullen, de winkel netjes maken of een klant adviseren? Jij pakt alle taken met beide handen aan.

Tijdens je stage word je goed begeleid en ondersteund door je filiaalmanager en andere collega’s. Niet alleen bij je taken op de winkelvloer, maar ook bij het maken van je schoolopdrachten. Als je er even niet uitkomt of je hebt een vraag, staat er in jouw hechte en gezellige team altijd wel iemand klaar om je te helpen.

Ik heb superveel geleerd tijdens mijn stage én meteen een bijbaan gescoord voor na de zomer!

Check jouw stagevergoeding!

  • € 200,- bruto per maand, als je de mbo-opleiding niveau 3 of 4 (BOL) volgt.
  • € 100,- bruto per maand, als je de mbo-opleiding niveau 2 (BOL) volgt.

De bedragen zijn op basis van fulltime werken (37 uur per week). 

BOL-stages

Bij ICI PARIS XL hebben we in alle winkels stageplekken voor studenten die een mbo-studie doen op niveau 2, 3 of 4. Ben je er na je stage nog niet klaar voor om afscheid te nemen en zijn wij ook blij? Dan kun je na afloop meteen aan de slag als bijvoorbeeld vakantiekracht! Een bijbaan met volop mogelijkheden om door te groeien en te leren.

Onze stages