Werken bij ICI PARIS XL

Werken met passie voor beauty

De roots van ICI PARIS XL liggen in België, meer bepaald in Brussel. In mei 1968 openen meneer en mevrouw Brenig een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’. Het concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Werken bij ICI PARIS XL betekent onderdeel worden van een succesvolle winkelketen waarin schoonheidsproducten centraal staan. Klanten kunnen bij ICI PARIS XL terecht voor hun dagelijkse dosis beauty en advies over alles wat met cosmetica te maken heeft. Van een verjaardagscadeautje voor hun schoonmoeder tot aan de perfecte kleur foundation of een lekkere geur. In hechte teams wordt er achter de schermen hard gewerkt én gelachen. Een baan bij ICI PARIS XL is weggelegd voor gezellige beautyliefhebbers die houden van contact met mensen en klanten een goed gevoel willen geven.

ICI PARIS XL heeft al meer dan 150 filialen verspreid over het land, maar we blijven groeien. En we willen graag dat jij meegroeit. Naast een goed salaris kun je rekenen op een afwisselende baan, leuke collega’s en volop doorgroei- en doorleermogelijkheden. Zo kun je bij ICI PARIS XL, afhankelijk van je functie, verschillende vakinhoudelijke opleidingen en cursussen volgen. Daarnaast hebben we voor jou een gunstige pensioenregeling en korting op verschillende verzekeringen.

We hebben nog meer werk voor je in de aanbieding!

Sinds 2002 is ICI PARIS XL onderdeel van A.S. Watson Benelux. Hieronder vallen ook Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper en Pour Vous. Wat dit voor jou als ICI PARIS XL-medewerker betekent? Je wordt onderdeel van een wereldbedrijf en kunt breed doorgroeien. En wat dacht je van personeelskorting bij ICI PARIS XL én alle bovenstaande merken?!