Werken op Kantoor

Werken op het kantoor van ICI PARIS XL

Op het Nederlandse kantoor van ICI PARIS XL in Renswoude zetten ruim 90 medewerkers zich in op verschillende afdelingen. Van marketing en e-commerce tot Customer Relationship Management en logistiek. Eén ding is zeker: wij van ICI PARIS XL zijn op het kantoor de echte beautylovers. Achter de schermen doen we er alles aan om de ruim 150 Nederlandse ICI PARIS XL-filialen draaiende te houden en delen we dezelfde passie.

Wil jij op het kantoor komen werken? Leuk! We love to see you shine! Door het maken van nieuwe plannen om consumenten blij te maken of aan te spreken, bijvoorbeeld. Waar wacht je nog op?

Mijn collega’s zijn net als ik geïnteresseerd in marketing én beauty. Ik zit hier helemaal op m’n plek.

ICI PARIS XL: onderdeel van A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter ICI PARIS XL, Kruidvat, Trekpleister, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider op het gebied van health en beauty. Je krijgt binnen ons wereldse bedrijf veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden in te vullen, kansen te pakken en jouw talent tot z’n recht te laten komen.

Als kantoormedewerker ben je onderdeel van een groter geheel, maar tegelijkertijd voelt het alsof je in dienst bent bij een hecht familiebedrijf. Wil jij een baan die zowel gezellig is als inhoudelijk interessant, afwisselend en leerzaam? Kom bij ons uitblinken!

Onze vacatures

  • Geen vacatures beschikbaar