Beginnen met je Bijbaan

Bekijk de vacatures

Werken als vakantiekracht bij ICI PARIS XL

Ben jij gek op beauty, houd je van mensen en wil je lekker bijverdienen in je vakanties? Solliciteer dan als vakantiekracht bij ICI PARIS XL! Jij zorgt dat de winkel er tiptop uitziet, ontvangt en adviseert klanten, stelt samples samen en pakt cadeautjes in. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s, die minstens net zo enthousiast worden van beauty als jij.

Je kunt al aan de slag bij ICI PARIS XL als je 14 jaar en minimaal 3 uur per week beschikbaar bent. Je kunt overdag werken, maar ook ’s avonds, tijdens het weekend én – natuurlijk – in de vakanties. Zo kun je je bijbaan dus goed combineren met je school of studie!

Mijn collega’s werden in no time mijn vriendinnen. We delen dezelfde passie!

Waar wacht je nog op? Word de beste versie van jezelf!

Als vakantiekracht bij ICI PARIS XL ben je 100% onderdeel van het team. Je denkt mee met je leidinggevenden en collega’s en mag al snel veel verschillende dingen doen. Heb je het naar je zin en wil je doorgroeien? Dan is er altijd plek voor jouw ambities en helpen we je graag met het behalen van je diploma’s. Bijvoorbeeld voor de functie van verkoopmedewerker. Wie weet maak jij wel van je bijbaan je loopbaan!

Onze vacatures