Werken bij een Top employer

Succes, dat bouw je samen! Daarom werken wij net zo hard aan jouw carrière als aan onze eigen winkelformule. Bij ICI PARIS XL krijg je volop de kans om met ons mee te groeien. Dat betekent een afwisselende baan en leuke collega's. Maar ook: nieuwe kennis opdoen en groeien in je functie. 

Kortom, we halen je niet alleen binnen, we bieden je ook de mogelijkheid om te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt. En dat wordt herkend en erkend in de markt. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen. Dit jaar zijn wij wederom uitgeroepen tot Top Employer. Dit betekent dat wij niet alleen beloven dat we in je investeren, maar dit ook echt doen! 

Wat is Top Employer?

Top Employer is een onafhankelijk certificeringsinstituut dat, op basis van een objectieve meting, het HR beleid van diverse organisaties analyseert en vergelijkt. Wij zijn continu bezig om de kwaliteit van ons HR beleid en ons Employer Brand te versterken. Deze certificering laat zien dat we dit op een juiste manier doen en geeft ons de mogelijkheid om ons beleid verder te ontwikkelen en meer best practices te implementeren.

Ook werken bij een Top Employer?

Werken bij ICI PARIS XL betekent onderdeel worden van een succesvolle winkelketen waarin schoonheidsproducten centraal staan. Klanten kunnen bij ICI PARIS XL terecht voor hun dagelijkse dosis beauty en advies over alles wat met cosmetica te maken heeft. Van een verjaardagscadeautje voor hun schoonmoeder tot aan de perfecte kleur foundation of een lekkere geur. In hechte teams wordt er achter de schermen hard gewerkt én gelachen. Een baan bij ICI PARIS XL is weggelegd voor gezellige beautyliefhebbers die houden van contact met mensen en klanten een goed gevoel willen geven. Dus wil jij ook werken voor een Top Employer? Bekijk dan direct onze actuele vacatures! 

Onze vacatures